Spring videre til hovedindholdet
Sådan øger du eBay-salg og tilbagevendende købere [Træning] med 3Dsellers eBay-software og salgsværktøjer | Test
Sådan øger du eBay-salg og tilbagevendende købere [Træning] med 3Dsellers eBay-software og salgsværktøjer | Test

Brug disse eBay-markedsføringsstrategier til at vinde dine kunder og konvertere dem til tilbagevendende købere med 3Dsellers' eBay- og eCommerce-værktøjer.

Avi Assa avatar
Skrevet af Avi Assa
Opdateret over en uge siden

Bliv inspireret af, hvordan vores største sælgere bruger 3Dsellers til at øge deres eBay-salg.

Disse metoder kan radikalt øge en eBay-forretning, når de kombineres, da de hver især også skaber en del af dit brands image. Vi opfordrer alle sælgere til at teste disse strategier i et par måneder for at give tid til vækst.

Efter opsætning vil denne liste over strategier passe lige ind i din forretning uden ekstra markedsføringsindsats. For eksempel er de fleste af disse strategier automatiserede eller kan automatiseres, hvilket giver dig fuldtids 24/7 medarbejdere til at booste dit salg, mens andre metoder kan være delvist automatiserede.

I denne artikel:

• 1 Kryds-promover varer

• 2 eBay Tilbud

• 3 Feedback Påmindelse

• 4 Tiltræk købere med listings-designs, der matcher din niche

• 5 Boost dine lister i Google-søgeresultater med eBay SEO

• 5a Hjælp Google med at se dine lister med Webstore

• 6 Installer en 3Dsellers Facebook Store

→ Pro Tip:

For at gennemgå hvorfor gentagne købere er en førende kilde til flere salg, tjek denne korte artikel med statistik om tilbagevendende kunders kraft.

Boost Nye eBay Kunder

Her er de bedste måder, hvorpå sælgere får deres produkter foran flere mennesker lige nu:

1) Kryds-promover varer

Denne funktion giver dig mulighed for at konkurrere med eBay-annoncer på din liste. Din køber vil se dine relaterede varer i beskrivelsen af listen, før de ser eBay's sponsorerede varer nederst på siden, hvilket er din mulighed for at få klik i stedet for dine konkurrenters.

2) eBay Tilbud

• Tilbud Automation kan også sende modtilbud til købere.

Dette værktøj giver en automatisk service til at administrere dine eBay-tilbud, som typisk kræver meget manuelt arbejde. Mange sælgere opgiver eBay-tilbud på grund af den tid, der kræves. Men med Offers Manager kan du anvende en eBay-tilbudsstrategi uden tids- og omkostningsforbrug.

3) Feedback Påmindelse

• Feedback Påmindelse vil sende en opfølgende eBay-besked til købere som en mulighed for dig til at anmode om feedback.

• Pro Tip: brug Blocked List for at sikre, at utilfredse købere ikke modtager feedback påmindelser.

Jo højere din feedback score er, jo bedre er din sælgerstatus. Til gengæld vil eBay begynde at favorisere dine varer i søgeresultaterne.

4) Tiltræk købere med listings-designs, der matcher din niche

Nedenfor er nogle muligheder, når du overvejer at brande din forretning med en Listing Designer skabelon:

• De fleste nicher passer godt med en listing design skabelon. Gør skabelonen ensartet med andet brandingmateriale, du bruger.

• Overvej at lave forskellige skabeloner med små variationer for forskellige kategorier, hvis dine produkter er forskellige.

• Hvis du sælger på flere eBay-markedspladser (UK, US, AU osv.), overvej at oprette flere markedspladskonti og lave et andet listings-design, der er tilpasset hvert land.

• Hvis hver sælger i din niche bruger rå tekst til en listings-beskrivelse, kan det være bedst kun at bruge Listing Designer til at kryds-promovere varer og bulk-anvende bestemt indhold på hver liste (som en opdatering af forsendelsesforsinkelse).

5) Boost dine lister i søgeresultater

Brug linket ovenfor for at lære, hvorfor tilpasset SEO kan påvirke en listings søgeresultater og skrive SEO.