Spring videre til hovedindholdet
3Dsellers eBay-værktøjer Oversigt | Den alt-i-en eBay Salgsmanager | Kopi
3Dsellers eBay-værktøjer Oversigt | Den alt-i-en eBay Salgsmanager | Kopi

En hurtig briefing om hvert værktøj, og hvordan de kan hjælpe dig med at administrere, markedsføre og automatisere din e-handelsvirksomhed.

Amit Fidelman avatar
Skrevet af Amit Fidelman
Opdateret over en uge siden

```html

Introduktion til eBay-salgsværktøjer

(fuld liste over værktøjer og ressourcer nedenfor)

3Dsellers er designet til at hjælpe dig med at markedsføre, administrere og automatisere din eBay-forretning.

• Værktøjer som Auto Messages og Feedback Reminder er meget kraftfulde til at levere automatiseret kundeservice samt øge din sælgerstatus og booste dine salg ved at krydspromovere varer.

• Listing Designer er ikke kun en fantastisk måde at skille dit brand ud på, men du kan også krydspromovere dine andre lister (så du får det næste klik, ikke sponsorerne nederst på siden)

• Customer Service omdanner dine kundemeddelelser og e-mails til supportbilletter og giver dig og dit team en CRM-arbejdsstation (spar dig utallige timer på kundeservice)

• Listings software gør det muligt for dig at administrere lister problemfrit med hurtige bulk-redigeringsmuligheder, importere og opdatere lister via CSV, tilføje SEO-nøgleord til dine lister (for at booste dine varer i søgeresultater), gemme udkast, overføre lister til andre konti og meget mere.

• Inventory lader dig skjule dit rigtige lager og skabe en efterspørgselsmarkedsføringsstrategi (og undgå eBays salgsgrænser) ved at vise en lav mængde på eBay.

Se denne hurtige liste over hvert af vores værktøjer
(og hvordan hvert enkelt kan gavne din forretning!)

Klik på et værktøj for at springe:

Dashboard

• Se din kontos statistikker: Impressioner, CTR, Visninger, Konverteringsrate og Transaktionsantal. Du kan også aktivere/deaktivere værktøjer og funktioner.

Customer Service

• Giv fremragende service til dine købere ved at bruge skabeloner, automatiserede svar og en organiseret arbejdsproces; bygget med dine teammedlemmer i tankerne.
    Se hjælp- og vejledningsartikler

Resolution Center

• Administrer alle dine eBay-sager ét sted. Alle returneringer, forespørgsler og aflysninger sorteres automatisk for nem håndtering. Du kan endda bulk-svare/løse sager med blot et par klik.
    Se hjælp og vejledningsartikler

Listings

• En række muligheder for at administrere og oprette lister: rediger deres attributter, gem varer i et bibliotek, afslut varer, opret lister individuelt eller via CSV. Du kan endda tilføje SEO-meta-nøgleord, beskrivelser og billed-alt-tags til dine lister.

• Vedligehold et 'skjult lager' så eBay og købere kun ser de mængder, du ønsker, de skal se. Det giver dig også mulighed for at opdatere dit lager individuelt eller i bulk med inkrementer og CSV-filer.
    Se hjælp og vejledningsartikler

Orders

• Administrer dine ordrer og transaktioner med en problemfri arbejdsplatform. Du kan sende bulk-beskeder, tilføje/ændre sporingsinformation, markere som afsendt, downloade ordrer og mere.

Offers

• Send bulk-tilbud til dine overvågere og købere, og accepter automatisk tilbud eller modbud dem med brugerdefinerede regler.
    Se hjælp og vejledningsartikler

Listing Designer

• Design professionelle skabeloner til dine listers beskrivelser, som inkluderer et fotokarousel, fremhævede varer, kategorier og mere.
    Se hjælp og vejledningsartikler

Feedback Reminder

• Husk automatisk købere på at efterlade feedback med eBays beskedsystem. Dette værktøj giver dig også mulighed for at efterlade feedback til dem! Inkluderer en blokeret liste-funktion.
    Se hjælp og vejledningsartikler

Auto Messages

• Send automatisk dine købere brugerdefinerede eBay-meddelelser og e-mails med krydspromoverede varer. Du kan vælge at sende beskeder til flere transaktionsbegivenheder med brugerdefineret timing. Udnyt et bredt udvalg af regler og beskedtilpasning og lever eBay Digital Goods.
    Se hjælp og vejledningsartikler

Shipping Tracker

• Se og modtag advarsler om status for alle dine forsendelser. Du kan også oprette eBay-beskeder, der automatisk sendes til dine købere baseret på varens sporingsstatus.
    Se hjælp og vejledningsartikler

Report Center

• Generer et regneark over dine ordrer og varer med kun et klik. Opret brugerdefinerede rapportskabeloner med avancerede filtre, vælg felter, du ønsker at eksportere, og planlæg automatiske rapporter på brugerdefinerede tidspunkter.
    Se hjælp og vejledningsartikler

Webstore