Översikt av 3Dsellers eBay-verktyg | Alla-i-ett eBay-försäljningshanterare | Kopiera
Översikt av 3Dsellers eBay-verktyg | Alla-i-ett eBay-försäljningshanterare | Kopiera

En snabb genomgång av varje verktyg och hur de kan hjälpa dig att hantera, marknadsföra och automatisera din e-handelsverksamhet.

Amit Fidelman avatar
Skrivet av Amit Fidelman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Introduktion till eBays försäljningsverktyg

(fullständig lista över verktyg och resurser nedan)

3Dsellers är utformad för att hjälpa dig att marknadsföra, hantera och automatisera din eBay-verksamhet.

• Verktyg som Automatiska meddelanden och Feedback-påminnelse är mycket kraftfulla för att tillhandahålla automatiserad kundservice, samt för att öka din säljarstatus och öka din försäljning genom att korsmarknadsföra artiklar.

• Listing Designer är inte bara ett utmärkt sätt att särskilja ditt varumärke, utan du kan också korsmarknadsföra dina andra listningar (så att du får nästa klick, inte sponsorerna längst ner på sidan)

• Kundservice omvandlar dina kundmeddelanden och e-postmeddelanden till supportärenden och förser dig och ditt team med en CRM-arbetsstation (sparar dig otaliga timmar på kundservice)

• Listings programvara låter dig sömlöst hantera listningar med snabba bulkredigeringsalternativ, importera och uppdatera listningar via CSV, lägga till SEO-nyckelord till dina listningar (för att öka dina artiklar i sökmotorresultat), spara utkast, överföra listningar till andra konton och mer.

• Inventering låter dig dölja ditt verkliga lager och skapa en efterfrågestrategi (och undvika eBays försäljningsgränser) genom att visa en låg kvantitet på eBay.

Se denna snabba lista över vart och ett av våra verktyg
(och hur varje kan gynna din verksamhet!)

Klicka på ett verktyg för att hoppa:

Dashboard

• Visa ditt kontos statistik: Impressions, CTR, Views, Konverteringsfrekvens och Transaktionsantal. Du kan också aktivera/inaktivera verktyg och funktioner.

Kundservice

• Tillhandahåll förstklassig service till dina köpare genom att använda mallar, automatiserade svar och ett organiserat arbetsflöde; byggt med dina teammedlemmar i åtanke.
    Se hjälp- och hur-man-gör artiklar

Resolution Center

• Hantera alla dina eBay-ärenden på ett ställe. Alla returer, förfrågningar och avbokningar sorteras automatiskt för enkel hantering. Du kan till och med svara/lösa ärenden i bulk med bara några få klick.
    Se hjälp och hur-man-gör artiklar

Listings

• En uppsättning förmågor att hantera och skapa listningar: redigera deras attribut, spara artiklar till ett bibliotek, avsluta artiklar, skapa listningar individuellt eller via CSV. Du kan till och med lägga till SEO-meta-nyckelord, beskrivningar och bild-alt-taggar till dina listningar.

• Upprätthåll ett "dolt lager" så att eBay och köpare bara ser de kvantiteter du vill att de ska se. Det gör det också möjligt för dig att uppdatera ditt lager individuellt eller i bulk med inkrement och med CSV-filer.
    Se hjälp och hur-man-gör artiklar

Orders

• Hantera dina beställningar och transaktioner med ett sömlöst arbetsområde. Du kan skicka meddelanden i bulk, lägga till/ändra spårningsinformation, markera som skickat, ladda ner beställningar och mycket mer.

Offers

Listing Designer

• Designa professionella mallar för dina listningars beskrivningar som inkluderar ett fotokarousel, utvalda artiklar, kategorier och mer.
    Se hjälp och hur-man-gör artiklar

Feedback-påminnelse

• Påminn automatiskt köpare att lämna feedback med eBays meddelandesystem. Detta verktyg tillåter dig även att lämna feedback till dem också! Inkluderar en blockerad lista-funktion.
    Se hjälp och hur-man-gör artiklar

Automatiska meddelanden

• Skicka automatiskt dina köpare anpassade eBay-meddelanden, och e-postmeddelanden med korsmarknadsförda artiklar. Du kan välja att skicka meddelanden för flera transaktionshändelser med anpassad timing. Utnyttja ett brett utbud av regler och meddelandeanpassningar och leverera eBay Digital Goods.
    Se hjälp och hur-man-gör artiklar

Shipping Tracker

• Visa och ta emot varningar om statusen för alla dina försändelser. Du kan också skapa eBay-meddelanden som ska skickas automatiskt till dina köpare baserat på objektets spårningsstatus.
    Se hjälp & hur-man-gör artiklar

Report Center

• Generera ett kalkylblad av dina beställningar och artiklar med bara ett klick. Skapa anpassade rapportmallar med avancerade filter, välj fält du vill exportera och schemalägg automatiska rapporter vid anpassade tider.
    Se hjälp och hur-man-gör artiklar

Webstore

• Skapa en extra närvaro på internet med en webbplats dedikerad till att visa upp dina produkter.