3Dsellers eBay-tools overzicht | De alles-in-één eBay-verkoophulp | Kopiëren
3Dsellers eBay-tools overzicht | De alles-in-één eBay-verkoophulp | Kopiëren

Een snelle briefing over elk hulpmiddel en hoe ze u kunnen helpen bij het beheren, marketen en automatiseren van uw eCommerce-bedrijf.

Amit Fidelman avatar
Geschreven door Amit Fidelman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleiding tot eBay Verkooptools

(volledige lijst van tools & bronnen hieronder)

3Dsellers is ontworpen om je te helpen bij het marketen, beheren en automatiseren van je eBay-bedrijf.

• Tools zoals Automatische Berichten en Feedback Herinnering zijn zeer krachtig in het bieden van geautomatiseerde klantenservice, evenals het verhogen van je verkopersstatus en het boosten van je verkoop door het cross-promoten van items.

• Listings Ontwerper is niet alleen een geweldige manier om je merk te onderscheiden, maar je kunt ook je andere listings cross-promoten (zodat je de volgende klik krijgt en niet de sponsoren onderaan de pagina)

• Klantenservice transformeert je klantberichten & e-mails in support-tickets en biedt jou en je team een CRM-werkstation (waardoor je talloze uren op klantenservice bespaart)

• Listings software stelt je in staat om naadloos listings te beheren met snelle bulk-bewerkingsopties, importeer en werk listings bij via CSV, voeg SEO-trefwoorden toe aan je listings (om je items te boosten in zoekmachineresultaten), sla concepten op, verplaats listings naar andere accounts, en meer.

• Voorraad laat je je echte voorraad verbergen en een vraagmarketingstrategie creëren (en eBay-verkooplimieten vermijden) door een lage hoeveelheid op eBay te tonen.

Bekijk deze snelle lijst van elk van onze tools
(en hoe elk je bedrijf ten goede kan komen!)

Klik op een tool om te springen:

Dashboard

• Bekijk de statistieken van je account: Impressies, CTR, Weergaven, Conversieratio en Transactieaantal. Je kunt ook tools en functies activeren/deactiveren.

Klantenservice

• Bied eersteklas service aan je kopers door gebruik te maken van sjablonen, geautomatiseerde antwoorden en een georganiseerde workflow; gebouwd met je teamgenoten in gedachten.
    Bekijk hulp- & handleidingartikelen

Oplossingscentrum

• Beheer al je eBay-zaken op één plek. Alle retouren, vragen en annuleringen worden automatisch gesorteerd voor eenvoudig beheer. Je kunt zelfs zaken in bulk beantwoorden/oplossen met slechts een paar klikken.
    Bekijk hulp- en handleidingartikelen

Listings

• Een reeks mogelijkheden om listings te beheren en maken: bewerk hun attributen, sla items op in een bibliotheek, beëindig items, maak listings individueel of via CSV. Je kunt zelfs SEO-meta-trefwoorden, beschrijvingen en afbeeldings-ALT-tags toevoegen aan je listings.

• Onderhoud een 'verborgen voorraad' zodat eBay en kopers alleen de hoeveelheden zien die je wilt dat ze zien. Het stelt je ook in staat om je voorraad individueel of in bulk bij te werken door middel van incrementen en met CSV-bestanden.
    Bekijk hulp- en handleidingartikelen

Orders

• Beheer je bestellingen en transacties met een naadloze werkruimte. Je kunt bulkberichten versturen, trackinginformatie toevoegen/wijzigen, markeren als verzonden, bestellingen downloaden en meer.

Aanbiedingen

Listings Ontwerper

• Ontwerp professionele sjablonen voor de beschrijvingen van je listings, inclusief een fotocarrousel, aanbevolen items, categorieën en meer.
    Bekijk hulp- en handleidingartikelen

Feedback Herinnering

• Herinner kopers automatisch om feedback te geven met het berichten systeem van eBay. Deze tool stelt je ook in staat om feedback aan hen te geven! Inclusief een geblokkeerde lijst functie.
    Bekijk hulp- en handleidingartikelen

Automatische Berichten

• Stuur automatisch je kopers aangepaste eBay-berichten, en e-mails met cross-gepromote items. Je kunt ervoor kiezen om berichten te versturen voor meerdere transactie-evenementen met aangepaste timing. Maak gebruik van een breed scala aan regels en berichtaanpassingen en lever eBay Digitale Goederen.
    Bekijk hulp- en handleidingartikelen

Verzendtracker

• Bekijk en ontvang meldingen over de status van al je zendingen. Je kunt ook eBay-berichten maken die automatisch naar je kopers worden gestuurd op basis van de trackingstatus van het item.
    Bekijk hulp- & handleidingartikelen

Rapportcentrum

• Genereer een spreadsheet van je bestellingen en items in slechts een klik. Maak aangepaste rapport sjablonen met geavanceerde filters, kies velden die je wilt exporteren, en plan automatische rapporten op aangepaste tijden.
    Bekijk hulp- en handleidingartikelen

Webwinkel

Facebook Winkel

• Koppel je Facebook-pagina aan een eBay-winkel ontworpen voor Facebook.