Kaikki kokoelmat
3Dsellers eBay-työkalut Yleiskatsaus | Kaikki yhdessä eBay-myyntipäällikössä | Kopioi
3Dsellers eBay-työkalut Yleiskatsaus | Kaikki yhdessä eBay-myyntipäällikössä | Kopioi

Nopea katsaus jokaiseen työkaluun ja siihen, miten ne voivat auttaa sinua hallitsemaan, markkinoimaan ja automatisoimaan verkkokauppaliiketoimintaasi.

Amit Fidelman avatar
Tekijä: Amit Fidelman
Päivitetty yli viikko sitten

eBay-myyntityökalujen esittely

(täydellinen luettelo työkaluista ja resursseista alla)

3Dsellers on suunniteltu auttamaan sinua markkinoimaan, hallitsemaan ja automatisoimaan eBay-liiketoimintaasi.

• Työkalut, kuten Auto Messages ja Feedback Reminder, ovat erittäin tehokkaita tarjotessaan automatisoitua asiakaspalvelua sekä parantaessaan myyjän asemaasi ja lisäämällä myyntiäsi ristiinmyynnin avulla.

• Listing Designer on loistava tapa erottaa brändisi, mutta voit myös ristiinmainostaa muita ilmoituksiasi (jotta saat seuraavan klikkauksen, eivätkä sivun alareunassa olevat sponsorit).

• Asiakaspalvelu muuntaa asiakasviestisi ja -sähköpostisi tukipyynnöiksi ja tarjoaa sinulle ja tiimillesi CRM-työaseman (säästääksesi lukemattomia tunteja asiakaspalvelussa).

• Listings-ohjelmisto mahdollistaa ilmoitusten hallinnan saumattomasti nopeiden massamuokkausvaihtoehtojen avulla, tuoda ja päivittää ilmoituksia CSV:n kautta, lisätä SEO-avainsanoja ilmoituksiisi (parantaaksesi tuotteidesi sijoitusta hakukoneiden tuloksissa), tallentaa luonnoksia, siirtää ilmoituksia muille tileille ja paljon muuta.

• Inventory antaa sinun piilottaa todellisen varastosi ja luoda kysyntämarkkinointistrategian (ja välttää eBayn myyntirajoitukset) näyttämällä alhaisen määrän eBayssä.

Tutustu tähän nopeaan luetteloon jokaisesta työkalustamme
(ja kuinka kukin voi hyödyttää liiketoimintaasi!)

Klikkaa työkalua hypätäksesi:

Dashboard

• Tarkastele tilisi tilastoja: Näytöt, CTR, Näkymät, Muuntokurssi ja Transaktiomäärä. Voit myös aktivoida/deaktivoida työkaluja ja ominaisuuksia.

Asiakaspalvelu

• Tarjoa huippuluokan palvelua ostajillesi käyttämällä malleja, automaattisia vastauksia ja järjestettyä työnkulkua; suunniteltu tiimiläisesi mielessä.
    Katso apu- ja ohjeartikkelit

Resolution Center

• Hallitse kaikkia eBay-tapauksiasi yhdessä paikassa. Kaikki palautukset, tiedustelut ja peruutukset lajitellaan automaattisesti helppoa hallintaa varten. Voit jopa vastata/purkaa tapauksia massana vain parilla klikkauksella.
    Katso apu- ja ohjeartikkelit

Ilmoitukset

• Ilmoitusten hallinnan ja luomisen työkalut: muokkaa niiden ominaisuuksia, tallenna tuotteita kirjastoon, lopeta tuotteita, luo ilmoituksia yksitellen tai CSV:n avulla. Voit jopa lisätä SEO-meta-avainsanoja, kuvauksia ja kuvan alt-tageja ilmoituksiisi.

• Pidä yllä "piilotettua varastoa", jotta eBay ja ostajat näkevät vain määrät, jotka haluat heidän näkevän. Se antaa myös mahdollisuuden päivittää varastosi yksitellen tai massana lisäyksinä ja CSV-tiedostojen avulla.
    Katso apu- ja ohjeartikkelit

Tilaukset

• Hallitse tilauksiasi ja transaktioitasi saumattomalla työtilalla. Voit lähettää massaviestejä, lisätä/muuttaa seurantatietoja, merkitä lähetetyiksi, ladata tilauksia ja paljon muuta.

Tarjoukset

• Lähetä massatarjouksia seuraajillesi ja ostajillesi ja hyväksy tarjoukset automaattisesti tai vastaa niihin mukautetuilla säännöillä.
    Katso apu- ja ohjeartikkelit

Ilmoitusten suunnittelu

• Suunnittele ammattimaisia malleja ilmoitustesi kuvauksille, jotka sisältävät valokuvakarusellin, esitellyt tuotteet, kategoriat ja paljon muuta.
    Katso apu- ja ohjeartikkelit

Palautemuistutus

• Muistuta ostajia automaattisesti jättämään palautetta eBayn viestintäjärjestelmän avulla. Tämä työkalu antaa sinun myös jättää palautetta heille! Sisältää estoluettelotoiminnon.
    Katso apu- ja ohjeartikkelit

Automaattiviestit

• Lähetä ostajillesi automaattisesti mukautettuja eBay-viestejä ja sähköposteja ristiinmainostetuilla tuotteilla. Voit valita, että viestejä lähetetään useille transaktiotapahtumille mukautetulla ajoituksella. Hyödynnä laajaa sääntö- ja viestialuevaihtoehtoja ja toimita eBayn digitaalisia tuotteita.
    Katso apu- ja ohjeartikkelit

Lähetyksen seuranta

• Tarkastele ja vastaanota ilmoituksia kaikista lähetyksistäsi. Voit myös luoda eBay-viestejä, jotka lähetetään automaattisesti ostajillesi tuotteen seurantatilan perusteella.
    Katso apu- ja ohjeartikkelit

Raportointikeskus

• Luo laskentatauluk